Catering

Op ieder feest heeft Eethuis De Reiger een passend antwoord. Heeft u een familiefeest, verjaardag, bruiloft, receptie of zomaar een gebeurtenis? Wij zoeken met u naar een passend culinair antwoord. Ook kunnen wij zorgen voor een compleet feest met tenten, dranken, personeel, verlichting, geluid enz. Wij verzorgen regelmatig catering in Uden, Veghel, Zijtaart, Erp, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Mariahout, Lieshout, Boerdonk, Gemert, Handel, De Mortel, Beek en Donk, Liempde, Loosbroek, Mariaheide, Volkel, Zeeland, Nistelrode en Eerde.

Uw gasten zijn onze gasten en wij zorgen voor een perfecte sfeer op uw feest. Onze keukenbrigade staat klaar om u culinair te verwennen.

Als u geen culinaire verzorging nodig heeft, kunt u eveneens terecht voor het verhuur van diverse soorten materialen en producten.

Reserveer uw feest op tijd om teleurstelling te voorkomen: telefoonnummer: 0413 – 34 33 82Catering

Mocht u na het lezen iets vast willen leggen, dan willen wij u graag te woord staan. Voor vragen kunt u geheel vrijblijvend bij ons terecht. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Bekijk onze catering buffetten

Catering in de regio

Wij verzorgen catering in de gehele regio. Ook als u uw plaatsnaam niet hieronder ziet staan kunt u nog altijd bellen naar ons om te vragen of wij ook bij u in de buurt komen leveren. De plaatsen hieronder zijn de plaatsen waar wij het meeste cateren.

Bent u benieuwd wat wij in de plaatsen hieronder allemaal verzorgen? Lees dan gerust de tekst die bij elke plaatsnaam staat. U ziet dan waar wij vaak
komen en wat we precies kunnen doen. Ook staan er enkele reviews tussen.