ACTIVITEITEN & ETEN

In samenwerking met onze collega “Leekzicht” kunnen wij zorgen voor een activiteit in combinatie met een hapje eten en/of drinken.

Een route volgen vanuit De Reiger of Leekzicht met de volgende vervoersmiddelen:

 

– Huifkar.

– Fiets.

 

U kunt er voor kiezen om vanuit De Reiger of vanuit Leekzicht te vertrekken. Beide bedrijven hebben voldoende parkeerplaatsen om uw auto (onbetaald) te parkeren.

Wij zorgen dat de solexen/huifkar aanwezig zijn. Als u graag een fiets wilt huren kunnen wij daar natuurlijk ook voor zorgen. (op aanvraag)

 

De fietsroutes hebben we uitgewerkt met verschillende vragen en foto’s die u tijdens het fietsen moet zoeken en beantwoorden. Dus stel dat u met een grote groep bent, kunt u daar een leuke wedstrijd van maken.

 

Ook kunt u er voor kiezen om bij De Reiger te starten met uw tocht en een activiteit bij Leekzicht gaat doen. Want Leekzicht heeft op hun sport- en speelboerderij verschillende sport en spelen waar u met een groep gebruik van kunt maken. Na deze activiteit kunt u er voor kiezen om terug te rijden naar De Reiger om een hapje te nuttigen in ons restaurant.

 

Tevens kunt u de tocht bij Leekzicht beginnen en een hapje/drankje bij De Reiger nuttigen en vervolgens weer terug naar Leekzicht gaan om daar uw dag af te sluiten met een buffet of barbecue. En eventueel nog een activiteit erachteraan plakken.

 

Kijk op http://www.leekzicht.nl/ voor meer informatie en prijzen.

 

Heeft u nog vragen? Bel gerust op 0492 - 850 152 of mail naar info@leekzicht.nl